ensv

Broadcast House

Mikael Koff och Staffan Engwall önskar alla kunder en God Jul och ett Gott Nytt År!

Mikael Koff och Staffan Engwall önskar befintliga och nya kunder varmt välkomna till Broadcast House under 2018.

Under det gångna året har vi haft förmånen att arbeta med många av våra återkommande kunder som MTG och Viasat Sport med ett flertal av deras produktioner, Premier League-studion, Champions League-studion och många andra produktioner.

Minnesota Communications har vi för femte året i rad samarbetet med i Almedalen och deras kund Skandia.

Även i år koordinerade vi på plats i Frankrike åt TV4 Sporten.

Inför 2018 ser vi fram emot många spännande uppdrag däribland uppdrag som Technical Director under Olympiska spelen för Discovery Networks på plats i SydKorea.

Almedalen är något av en återkommande favorit, i och med att det är valår 2018 kan det bli större än någonsin.

Ericsson Broadcast and Media Services som numera heter Red Bee Media är en återkommande kund och så även Sveriges Television.

 

Live streaming – direktsänd tv på webben

Även under nästa år kommer vi satsa stort på livestreaming, livesändningar eller direktsändningar på webben. Vi väljer att kalla det tv på webben då de allra flesta har idag möjlighet att se webb-sändingarna med bra upplösning i kombination med att streaminglösningarna blir allt bättre.

Vi hjälper er att sända live på webben via Youtube, Facebook eller om ni vill ha en betallösning för ert material.

 

Vi tycker att tv på webben kan och ska se om inte lika bra så näst intill lika bra som de sändningar du ser på traditionell tv.

 

Broadcast

Vi producerar mer än någonsin tv- och inslagsproduktion. Förfrågan är stor från företag och organisationer som vill bygga sin egen play-kanal med egna inslag.

 

Event & Storbild

Vi producerar ert event för storbild samtidigt som vi dokumenterar eventet. Flertalet av våra event-kunder vill ha en färdigproducerad video från sitt event och ibland göra föredrag tillgängliga för sina anställda via sitt intranät.

 

Konsulttjänster

Vi fortsätter bygga vårt varumärke Studio-in-a-box ® för företag och organisationer som vill bygga play-kanal på webben med en egen studio. Eller kanske behöver hjälp med att komma igång med nya kameran och få input på hur man producerar för att få bästa resultat.

 

Konferensteknik

Behöver ni teknik till den lite mindre konferensen. Vi har tekniken. Mikrofoner, högtalare, projektor, presentationsdator med trådlös clicker, belysning mm.

 

Vi säger tack till alla befintliga och nya kunder och välkomna under 2018.