ensv

Broadcast House

Välkommen till Broadcast House 2017

Mikael Koff och Staffan Engwall önskar befintliga och nya kunder varmt välkomna till Broadcast House under 2017.

 

Live streaming – direktsänd tv på webben

Vi väljer att kalla det tv på webben, då många idag har bra uppkopplingar och därmed tillgång till bra streamingkvalitet. Då tycker vi att produktionen ska se riktigt bra ut, precis som på tv. Varför göra en sämre produktion för att det är på webben. Vi vet hur man gör tv och det behöver inte öka kostnaderna dramatiskt bara för att produktionskvalitén höjs. Handlar mer om hur man producerar och med vilken teknik.

Live streaming är något som vi kommer satsa och marknadsföra stort under 2017 och där vi redan skrivit avtal med flera nya kunder.

Vi hjälper er att sända live på webben via Youtube, Facebook eller om ni vill ha en betallösning för ert material.

 

Broadcast

Vi producerar mer än någonsin tv- och inslagsproduktion. Förfrågan är stor från företag och organisationer som vill bygga sin egen play-kanal med egna inslag.

 

Event & Storbild

Vi producerar ert event för storbild samtidigt som vi dokumenterar eventet. Flertalet av våra event-kunder vill ha en färdigproducerad video från sitt event och ibland göra föredrag tillgängliga för sina anställda via sitt intranät.

 

Konsulttjänster

Vi fortsätter bygga vårt varumärke Studio-in-a-box ® för företag och organisationer som vill bygga play-kanal på webben med en egen studio. Eller kanske behöver hjälp med att komma igång med nya kameran och få input på hur man producerar för att få bästa resultat.

 

Konferensteknik

Behöver ni teknik till den lite mindre konferensen. Vi har tekniken. Mikrofoner, högtalare, projektor, presentationsdator med trådlös clicker, belysning mm.